Save the date dont be LATE!

Hye semua,



Sabtu and ahad kitorang buat save the date....weekend yang full of activiti....hari-hari pun ade aktiviti sebabnye banyak menda perlu di settle kan...yer lah tangungjawap katekan....hehe mima as assist je yang banyak buat kerja ofcoz la fariz :P

Untuk pre wedding hari ahad.. Lokasi adalah di melaka....yer lah melaka kan bandar bersejarah...hik3 entah lah just love melaka sangat-sangat...yihaaaaaa

Seperti yang selalu di war-war kan kat FB.... mima kan V2B huuuu....so kali nie mima shoot video "save the date" untuk ammar & mimi.... and this is kitorang punye INTRO......


bila tengok video nie banyak kali...ce tengok fariz...pemalu nye la hai...kah3 and reaction dia...terselit2 di sebelah mima and pat terkejut time ammar masuk....hahahaha lawak2...so video untuk save the date yang realnye sedang di upload....

review untuk video pulak bagi mima a lot to improve untuk yang lebih baik...tapi mima and fariz dah buat yang terbaik...sorry kalau ade banyak kekurangan. mima pun masih banyak menda nak di pelajari...thanks ammar and mimi coz sangat-sangat sporting untuk this first try......THANKS!
untuk gambar pulak fariz dah upload 2 keping di page fantastic moment studio....

p/s: ce komen sikit....

Comments

Sharinginfoz said…
tak sabar nak tunggu weekend boleh lepak2
cikmima said…
weekend slalu mima bz..... x dapek do nk lepak

Popular Posts