"Save The Date" in video with Fantastic moment studio?????

Hye semua,

Kami masih baru....dan sanggat-sangat baru...heeeeee bila selalu ikut fariz ke majlis perkahwinan then mima pun mula lah menjinak-jinak kan diri dalam bidang nie....wihiiii mula fariz bagi pakai camera dia but bukan di majlis kahwin la....sebab dia tengah bekerja kan...... so bila satu hari tu dapat pegang camera orang lain time wedding..mima pun try la shoot video...yer lah dah pakcik tu shoot gamboo...kita shoot video la...

Dari satu video ke satu tambah lagi satu......dan setiap kali wedding mima cuba untuk improve...pakai camera cokia je....kualiti zero gile....huuuu aishhhh  bile lah nak ade camera sendiri kan?? lepastu dok tengok CST Production nye video....perghhhhh fariz pulak duk tunjuk-tunjuk video from MYMoment.....pun best jugak...ait bako line nampak?

antara save the date dari cst production

So, punye lah borak-borak dengan fariz.... Y not kita cuba buat "save the date" dalam video??? wihiiiiiii....suka2 tapi menda nie masih dan sangat baru buat mima....camera pun kena pinjam orang [sadis kan???]

Soooooo tunggu save the date from "Fantastic moment studio" sebab next week ade pre wedding......we give free Video save the date...taniah untuk yang bertuah....hehehe

p/s: harap lahhhhhhhhhhh menjadi...korang suke tak save the date dengan video??

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts