Serius tak tahu perspektif tue menda??

Hye semua,

hehe saje nak bikin panas.....lalalala ala korang mesti cakap "budak nie bukan ade camera pun tapi cakap ngalah kan pakai mark IV....." hahaha ade aku kesah???

okeyh lah isu nye bermula di FB..disebabkan fariz slalu bagi kelas percuma kat mima so sikit sebanyak masuk jugak dalam otak nie.... pasal perspektif...ngehhhhh perspektif la.....

sebelum nie yang mima paham..perspektif  tu yang arkitek slalu guna tuk wat lukis bangunan tu...gariz perspektif tu gunanya bila lukisan contoh gambar rumah tu nak tengok dari sudut tepi....ala2 3D.....

dalam dunia photog jugak sangat la selalu orang duk sebut perspektif2 hehehehe......takut jugak nak olah nie..tp wat2 pandai la kan....

cuba lah korang google image and taip perspektif....sah-sah lah korang terus faham sendiri perspektif tu menda.... hai lah korang...cubalah banyak wat research..kalu tak tahu jangan la jawap..sah-sah kena bahan balik...sape yang malu? hiiiiiiii.......................

p/s: entry iktibar ini tak de kena mengena ngan sesiape pun.

see yeah til next entry
tata

Comments

Popular Posts