Tak boleh cepat melatah...kena teruskan semangat

Hye semua,

Memandangkan menda yang tak boleh dipandang[hah pening kau]......hehehe saya masih baru..baru sangat nak masuk dalam bidang seni...cewahhhh..... banyak menda yang nak dirancangkan...dan haruslah plan sebaik mungkin untuk realisasikan satu-satu...

Tapi, ade jugak pihak yang nak menjatuhkan....kire perang saraf le....macam kentut tapi tak mo ngaku... hehehe okeh sape rasa pedas dia yang makan cili..... wekkkkkk

Thanks la untuk yang support dan thanks untuk yang suke kentut...wakakaka

Kami kat sini tak mo melatah dan tak mo tunding jari...sebab kami tahu kalau kami down anda akan tepuk tangan bangga sebab dapat jatuhkan kami....kami? eh mima je la.....saya saya saya............... saya tak akan putus asa.... kalau kritikan yang korang bagi mima kan jadi kan as pembakar semangat ku....

ish mcm sesi luah prasaan lak pulek..... ewahhhh...... hehe.... xpe mari kita tepuk semangat..pap pap pap.....

p/s: korang suke kentut tak bagi tau x? wahahaha........

Comments

Popular Posts