Wedding Day kak leyla lagi 2HARI!!!!!

Hye korang,

Just nak update, wedding kak lelyla lagi 2hari....ish kejap je masa berlalu..macam baru semalam jumpe and deal ngan diorang pasal harga n semua....sekali tengok-tengok album....skejap je dah macam gile duk gelak kuat-kuat....hahahaha GOSIP hangat katekan....huuuu

So mima tak tahu lagi this week mima shot video ke tak..itu bergantung if ade DSLR pinjam...kekekeke kalau ade lah kan...kalau tak ado...tak dapek do nak buat ape-ape....heeee ermmm jom kita review dulu beberapa video wedding...mana tahu boleh dapat ilham kan...

Wedding Reception from White Wedding Cinema on Vimeo.


The Reception of Anshu + Priya from FilmworkStudios on Vimeo.


Majlis Persandingan Azlina & Farhan from cstproduction on Vimeo.


p/s: pening,banyak menda nak masuk dalam otak

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts