Wedding Day || Leyla & Redza

Hye semua,

Lokasi: Kampung Baru
Tarikh : 23hb July 2011

Pagi-pagi lagi mima dah bangun untuk bersiap-siap...kitorang pakai baju colour MERAH kali nie sebab nak sedondon katenye..kih kih kih nampak macam "ape yang penting? kerjasama" yeah! kali nie is pun follow kitorang sebab tag fariz lagipun open to sesiape pun nak ikut.....

Sampai je di kampung baru kitorang kena mencari hotel citypark sebab pengantin bermakeup di sana....tak susah pun cari tapi berpusing-pusing la jugak 2 kali....

Majlis nikah berlangsung di  masjid jamek kampung baru... then majlis bersanding di dewan kelab sultan sulaiman, kampung baru....hahaha berapa banyak kampung baru dahhhh?

mima shot video tapi :( tak berapa nak best coz setting ke laut..... hahaha sori  sangat tau! video pun tak sempat edit lagi....update gambar2 kak leyla and abg redza je la..huhuhu untuk more gambar macam biase boleh lah ke Fariz muhazir @ Fantastic Moment Studio......
Kalau ade kekurangan dari kami harap mintak maaf...yang buruk datang dari kami yang baik itu datang dr Allah......Selamat pengantin baru......

p/s: white balance ooowh white balance!

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts