Weekend Activities

Hye semua,

This week punye plan ingat nak balik kampung but dah tukar plan coz fm ade last minute job...then pikir next week je lah balik kampung coz fm ade keja di melaka so mima boleh lah balik ke Nogori Sembilan.....same way jugak tapi kena balik sendiri lah hari jumaat....its okay asalkan balik...

SORRY mak and bapak sebab tak balik this week.....sorry sangat-sangat.....

Sabtu 2/7/11 ade pre wedding and maybe nak pegi jumpa teman fariz ngajoor orang setting camera....mima just follow u lah.....hehehe anyway semangat nak buat pre wedding event keje last minute tp bila buat menda yang kita suka...mane boleh sambil lewa....ye dakkk??

okey lah
see yeah till next entry

p/s: love,like,smile

tata

Comments

Popular Posts