Yeay, Post wedding akhirnye......

hye semua,

Duk belek-belek gambar sekali terkeluarlah gambar mima and fariz...gambar nie pun dah lama jugak lah sebab samsul datang dari sabah semata nak belajar photo dengan fariz....dah tak ada model jadi kitorang la modelnye..model sama sendiri....hehehe layannnnn lagipun tak banyak gambar mima ngan fariz....[xbanyak ke????] lalalala.............

So,dari tengah hari amik kak aisah n Abg samsul di kl sentral lepastue terus ke putrajaya.... disana kesah bermula....cewaahhhhhh........ bila fariz duk terang-terangkan mima pun sebok nak explain sekali tapi tau la sikit-sikit cume xde camera....SEDIH!

part yang best bile disuruh bergambar la.....

ermm....posing haruslah begini....tapi sepatutnye mima duk belakang fariz....memandangkan dia tinggi....nti x nmpk mima....hahaha
next posing.....aaaa malu...dush!
ha...tengok mesra alam kan.....yang penting tempat nie best!
gaya nak best je...huuuu ini PERSPEKTIF ye adik2..kah kah kah
gambar ni buat profile picture......yeay!!
gigit jari.....alalalala manje tak?
last skali.......owh perut!
Nie je gambar-gambar......untuk maklumat korang...gambar-gambar nie sume tak di edit lagi ye... terus dari camera.. Erm lot to improve ye abg samsul.akan datang belajar lagi ye kalau datang sini la ye.....

p/s: pasangan bahagia x?

see yeah till next entry
tata

Comments

aTy _faRed~ said…
cantik n sweet..!!! suker ar nak amik gamba2 macam ni... :)
cikmima said…
hehe best dpt amik gmbr mcm nie...mima pun suke

Popular Posts