Asik wedding orang je....let's get prepare untuk majlis sendiri....miyahahaha

Hye korang,

Macam biasa,blog syok sendiri melaporkan....cewahhh sekarang bz sikit sebab banyak nak uruskan studio....pegi beli barang-barang studio macam nak pindah rumah baru! aicehceh verangan kuat.hehehehe...

Hari-hari balik lewat, kurus tak jugak?? niat suci tak tercapai lagi...hohohoho

colour? haa....untuk mima,lebih berminat ke arah colour yang candy-candy sikit macam colour pink, purple yang soft2 colour...
hantaran pulak >>> kitorang dah decide [ehhhhh mcm nk kawin plak?] verangan lah verangan.......
hantaran yang bunga dikelilig....tapi pakai bunga DIY je...huhuhu BUDGET katekan.....

pe pun harap semua kan berjalan lancar......hahahaha aicececehh..... tengikk [akibat banyak pegi wedding orang]

k, lah
see yeah till next entry
tata

p/s:agak2 bile fm nak hantar rombongan ni.. heeeeee


Comments

wafa azman said…
combination warne2 tu sweet sgt..;D
cikmima said…
tue lah....setakat nie...berangan je dulu.kikikiki
Amy Syaquena said…
cantik menarik sangat...

*jom singgah di belog saya dan jemput join contest SR*
http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html
cikmima said…
hehe thnks....

nti sy join ye

Popular Posts