Behind the Family Session - Kak Eb & Abg Shah

Hye korang,

hye hye hye.......12.49am still di studio...haha cewahhhh melekap je di studio lagipun best kat sini....semangat edit album....huhuhu tapi satu pun blom siap...hahaha pung pang lebih lah kirenye nih....

Okay masih kah anda ingat dengan mima punye first contest? "moment to be remember" pemenang nye pun kan mima dah umumkan...session photo shoot pun dah pun berlangsung..heeee tapi update nye je kelang kelibut...sekarang baru berkesempatan....
Lokasi: Shah alam
kitorang dah sebulat suara ari tuh pilih shoot di shah alam lagipun senang dua belah pihak.... ari tuh kak eb, abg shah, kakak n adik... dan adik kak eb tuk shoot behind story..cewahhh rase macam artis yawwwww..... 
First pose yang kitorang pilih,hehehe kunun-kunun atas mukit mukit broga....hahaha padahal la kan......thanks la sangat-sangat kak eb n family sangat2 la senang kami to handle....ceiwaaahhhhh.....
Notes pic: Tengah amik hati kakak n adik tue....alalalala mucuk2

Noted pic: aiii posing dulu n sambil bayangkan kat oberseas
Okeyh la puas jadi retis yang underground [tak dikenali] hahaha.... anyways nak says thanks too kak eb n family sebab sangat berkerjasama that day... ceiwahhhhhhh......a lots thnks to Mr murtabak a.k.a fariz muhazir..hiks... sebab sponsor photographer....ngeeee

kitorang janji ngan kak eb nak bagi photo book tapi kak eb....harap sabar menunggu....tunggu turn album anda disiapkan....nti dah siap mima roger yeah kakak sayang.....

dan hasil gambarnye adelah jeng jeng jeng jeng....

sekiannnnnnn
see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts