BehindThe || Pre wedding ammar & mimi

Hye korang,

lately dunia mima terlalu lah sebok and full....cewahhh bukan pe ngah tolong fariz set up studio....tak pe la sikit-sikit lama-lama jadi bukit ye dak??

Sekarang pukul 3.08am tapi still at studio...time macam nie le la ade kesempatan untuk update blog tersayang....hehehe
Hari tue masa pre wedding lensa chenta a.k.a ammar and mimi di melaka,mima pun ikut.... eh dah crite ke? haha rasa macam tak...... tapi tak pe lah masuk kan jugak picture mima di melaka.....huuuuuu sebagai bukti kununnnnnn.....
mima ditugaskan menjadi lembaga di dalam gambar...hehehehe
[skema ayat den]
Nah cari mima cepat......huuuuu siapelah aku kan? duk bawah okeyh.......
dan antara pic yang boleh dikongsi dengan anda semua....ting ting ting ting
jadi pelakon tambahan pun mima jugekk tauu....hahaha yer lah untuk memeriahkan suasana katekan...pe pun happy all day di melaka...last lepas shoot kitorang pegi makan asam laksa oppsss silap...masak asam la.....kurang asam btul....tersilap info u!

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts