Berbuka puasa dengan family tercinta.....

Hye korang,

Seminggu puasa yang lepas...family mima ade buat berbuka puasa. Alhamdullilah semuanya hadir [i means adik beradik ler] that day pun fariz ade shoot post wedding di putrajaya so kitorang sampai tepat-tepat waktu berbuka....pandai set time kan??

Dua cawan air mima sapu...yer lah bayangkan outing di bulan puasa sangat mencabar la....naseb tak pengsan...hahaha " bb kalau mima pengsan nti angkat tau!" dan mr.murtabak jawap "Ok,nti saya tolak ketepi je...sebab tengah buat keje ni" ngek! sampai ati.......lari masuk kereta la macam ni......hahaha

lokasi berbuka puasa di red wok,bangi....agak best la sebab mima batak sikit sebab makan-makan macam nie jarang pulak nak ade on list makanan mengidam...hahahaha

sebab kan tak pandai mima pun ambik le makanan yang nak dimasak...ala2 budak tadika pun boleh men masak-masak kat sini...yer la letak je..agak-agak dah macam nak hangus tu angkat le...bedal...kunyah msuk perut last-last jd B**** gak kan?

Ari tu pulak mr.murtabak banyak cakap....pung pang pung pang.....okeyh awak teruskan bercakap,mima abiskan makanan semua tau! haha penuh perut senang hati dan lepas tu baru lah bergerak tangkap gambar....

yer lah tadi kan macam nak pengsan.......

ni family besar mima
haruslah ade gambar syok sendiri
pic nie masa baru sampai,buat ala2 setahun tak jumpe family smua...haha jerit dari jauh ARIQQQQ
geng perokok tegar....peace peace menda....
pengantin yang hampir basi suda.....hahaha
cara ambil hati [bapak boleh tak nak wat loans lagi???]
orang pelik dua orang nie baru turun dari planet x [bukan nama planet sebenar] wakakaka she is my sister
okay,posing dengan penuh gaya, mutu & keungulan......
mak n bapak? hamboi serius nampak
wanna be on top?heee
toke dadih....& anak-anaknye
see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts