CookiEs untuk hari raya!

Hye korang,


Last saturday, ade tetamu yang datang ke studio.... tetamu datang bawak cokies yang dah di order oleh fariz..hehe

Cokies: Choc chip
Toke Cokies : Hafiz Atan
untuk yang berminat nak order boleh lar add toke cokies itu....sebab mima pun dah rasa cokies nie...sedap "makan sekali mesti nak lagi" ni bukan kejap ade keja tak de...ni trus ngapppp masuk mulut jea....hahaha
Mari kenali toke choc chip anda...
Hafiz Atan
[maap,mima tau nama dia je.hahahaha]

Dan kami pun sekaligus menjadi duta cookies,ceiwahhhhhhh hahaha "happy customer" katekan....kunun retis tapi sebenarnya gambar orang-orang yang membeli cookies nie je ler.....
Gambar diambil di Fantastic Moment Studio

Mima tengok tadi cookies ni laris macam goreng pisang jugak....so u all if nak rasa boleh la datang melawat studio kitorng...tue pun kalau ade lagi stok yang kitorang beli tu la.hik hik hik... tak pun terus contact toke cookies itu....

** Choc Chip sesuai dimakan bila-bila masa kecuali time puasa okeyh!

Comments

Adam Idris said…
selamat berhari raya, dan selamat makan kueh raya, hehe :)
cikmima said…
thnks.hehehe same to you too

Popular Posts