Hello its WHITE BOX Fantastic Moment Studio

Hye korang,

sehat? aicehhhh dah lama gak tak update blog, bz dan buat- buat bz pun hado jgk...hehe lagipun sekarang mima tengah belajar edit - edit gambar untuk memudahkan dan cepat kan proses siapkan album untuk customer...suke tak??? hehehe.....

Okay, hari tu ktorang open promotion untuk white studio, 2 session dah pun berjaya berlangsung di studio...hehe dua2 session lak session BABY....bukan main lagi diorang tu....penat den mengagah agah......
Ariq nie dah jadi model baby rasmi kitaorang so dalam ape jua keadaan memang akan belambak - lambak gambar ariqiqiqi........cute nye...dah pandai melayan orang.....
Hye, my name is maira,
3 years old
with barnie costum
muka maira macam muka "ara" my mak nangis bila tengok picture ni masa kat studio....mima pun rindukan dia jugak.....tapi tuhan lagi sayangkan dia...
Hye, my name ni mia
3 months
with lady bird custom
Hye, My name is Aiman
6 months
With Cow costum

Comei je bebudak ni pakai baju macam gini kat studio,cute gilak dan mule mengendeng2 kat fariz...cepat la kawennnnnn nak baby baby baby......hahahaha gatal!if berminat dengan baju2 kanak-kanak yang bercostum nie boleh la booked session ngan kitorang tapi promo dah tak ado...... email to fantasticmomentstudio@gmail untuk harga pakej....3tahun kebawah sahaja la..... :)

Comments

Popular Posts