Terima Kasih untuk Semua Yang Hadir Outing || Sharing is Caring?

Hye korang,

Alhamdullilah, ape yang dirancang berjalan jugak even pagi tuh hujan lebat....tapi lepas hujan aktiviti diteruskan..cewahhh tapi tengah hujan pun kitorang dah jalan kan aktiviti...

Pagi breakfast, then dimulakan dengan sesi suai kenal...aicehcehceh....... ade yang dah lama dalam bidang photog nie ade jugak yang baru dan ade jugak yang xde camera[mima le tuh]heeeee.........time kenal kan diri tu...baru la kenal incik itu ini dia mereka awak...yerlah sebelum ni kan just tau nama FACEBOOK je.....ye dak....

Makeup pulak di sponsor oleh kawan mima Fatin Anuar ...talent yang terlibat Zud, Diana & Syiera Lotfee....

Mastermine dalam outing nie opkos le Fariz muhazir....heee sampai ilang suara mamat nie duk bercakap dari pagi ke petang.....

antara yang ade hadir Aku Zulkarnain , brasco.doni , faizhjarman , rashidah ahmad , cik lee , f'zuan , Amalina Tuna , hafiz halin, shahrul Ryusuke , Nor bucu , Khairul , Angah , amoi lina , aziz , Is , lensa.chenta , Ayu Mastura , syuk.ablil , Izan Akir , Azril [untuk yang nama tak de dalam list maap....sebab ramai sangat tak kenal nama.....huuuu]

Thanks untuk semua yang hadir outing nie.....nie first outing yang kitorang organize dari Fantastic Moment Studio..hehehe sori kalau ada terkurang pape....kalau best outing nie..nanti kita plan untuk berbuka pulak ye dak?

Nak share beberapa pic dari photog2 yang dah up gambar di FB
PhotoBy : F'zuan Zainal
PhotoBy: Lensa Chenta
ahaaaaa...... this one punye pic by fariz....kenal tak yang dalam gambar nie? ni founder seratus gambar a.k.a HUNDREDPICTURES

Okaylah rasanya takat nie je lah pasal outing sharing is caring...untuk yang terlepas join outing nie jangan lah berduka cita coz maybe akan datang....selalu-selalulah update dengan kitorang....yeayy!

p/s: sape suka entry nie...shareeee laaa......

see yeah till next entry

Comments

kaklong said…
nak jugak mcm ni cik mima...terbaik la..;)
cikmima said…
hye kaklong, ktorang ade wat promo baru nie...untuk white studio just rm50++...kalau berminat email rosmimarazak@gmail.com

Popular Posts