Video || stop motion fantastic moment studio

hye korang,

Can't sleep...cewahhhh pastu gedik-gedik mintak pinjam camera mr.murtabak memandangkan esok pagi-pagi diorang dua beradik nak ke denai alam [untuk shoot ray of light katenye] kitorang bertiga bermalam di studio....dah macam ghumah dah studio nie.....cume tak de dapur untuk main masak-masak....

Pinjam camera then jelajah setiap pelusuk studio untuk shoot tapi hampeh.....setting kelaut lagi! hahaha apeeee lah mima nie.... dapat kelas percuma selalu pun tak reti-reti setting camera...huh takut nk godek kang salah tekan??

lepas tu datang lah idea untuk bermain dengan word....stop motion? ting ting ting


Nah hasilnye..... tengah tak de koje kan...hik hik....

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts