Fuhhhhh Fuhhhhhh agak berabok

Hye korang,

Yeay, even la kan jumlah orang yang baca blog sangat la sikit......ku gagah jugak untuk update untuk memenuhi kepuasan diri sendiri...

Tapi tapi and tapi

Kadang rasa boring sebab tak tau dah nak tulis ape...yer lah takut ada hati lain sentap.....
and mima ada cakap kat FM....

"mima rase nak delete blog la"............................[sedeh]

knape?

"sebab, syg x dapat jadi diri sendiri.....

pastu mima pun malas nak borak pasal nie...terus tukar topik...
banyak menda nak handle and update.....
prepared props...
reminder customer,
susun jadual FM...
Reminder FM buat itu ini....

Kalau mima tak de nti..........[drama and sedeh lagi]
jangan cari lain tau!!!!
i kill u.......

See yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts