Promo Outdoor Bermula dengan Pre wedding Session

Hye korang,

Disebabkan FM bermurah hati untuk buat promotion lagi.....mima just ikutkan keputusan dia and susun jadual FM supaye tak berdouble.....yerlah kalau customer tanya dia opkos dia kan cakap OWRITE,OK, NO HAL even jawapan nye TIDAK!

Session PRE WEDDING promo yang nilai sebenarnye RM699.00 dah jadik RM199.00 tak ke ko nak kn?

Lokasi | Taman ampang hilir
Konsep | Masih dalam mood hari raya

Kalau ade yang perasaan mim selalu kan update kat facebook



PROMOTION ALERT!! "outdoor Portraiture/outdoor Session promotion Rm 199 1 hour photo shoot session + unlimited shoot + all pic burn on dvd/Cd... let us know :).. Bergambar bersama Famly tercinta/prewedding/post wedding dan sebagainya.....hanya terbuka untuk 5 tempat sahaja...."



 Sape yang dah nak kawin tu untung lar sebab dapat harga macam ni... dan hasilnya customer puas hati jugak lah..shoot and burn..

meyh tengok hasil..

yang selebihnya boleh ke FANTASTIC MOMENT STUDIO

lepas shoot untuk pre wedding kitorang tangkap gambar ramai-ramai... Kali ni radhi and wahieda pun ade dan sorang kawan [sorie mima memang ssh nak ingat orang] dengan lensa chenta a.k.a ammar......
See yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts