SAVE THE DATE | S + S

Hye semua,

my blog my story,
update save the date terbaru dari fantastic moment studio untuk minggu ini
minggu lepas punye tak update..wahahaha

a week before pre wedding pun dah ade lil bit discussion dengan F untuk prepare props dan sedikit D.I.Y.
memandangkan kali ni concept Islamic dan Picnic.....
Lokasi di sentul park, tapi sayang nye tak dapat photo shoot di sini

Tempat pulak dah plan ke sentul park tp tak boleh shoot di sana coz PRIVATE AREA! so untuk yang dah berangan pre wedding di sana...lupekan je lah ye...

Then mima decide untuk ke tasik perdana...why not sebab FREE..hahaha dan tempat agak menarik

SAVE THE DATE
Lokasi | Tasik Perdana
Concept | Picnic & Islamic
Tarikh | 16 Sept 2011

menyusun props picnic :)

Bila sampai je di tasik perdana terus susun props :) itu ini then im done.....
untuk gambar kena lah tunggu photogs nye
nanti mima nak share jugak D.I.Y props untuk pre wedding a.k.a save the date..

see yeah till next enry
tata

Comments

Popular Posts