Save the date || Theme/concept rock and roll

hye korang,

next project macam biasa lah..pre wedding lagi...
pemintaan untuk pre wedding meningkat disebabkan kitaorang ada buat concept pre wedding..
seperti dah sedia maklum... tren terkini mmg akan ada "save the date" before hari bahagia......

untuk minggu depan kitorang ade 3 session pre wedding.
salah satu nya nak buat concept "ROCK n ROLL"

barang-barang props yang perlu ada untuk concept rock and roll???
-Guitar maybe :)
-Spek mata yang bentuk star? [kate rock kannnnn]
-dress putih...[erm ade ke snggup pakai?]

hahaha berangan lah...

kalau lah kalau ade yang sanggup ber dress up sebigini...
kalau lah kalau lah kan

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts