Hari minggu saya

hye korang,

macam mana dengan hari minggu korang? korang selalu buat apa eh hari minggu...... wihiiii hari minggu saya bukan hari minggu yang boleh duduk-duduk dan bersantai...

Sabtu
10am - studio photo shoot
4pm - Save The Date Firdaus + Aishah
8pm - jumpe client untuk deal pakej wedding

Hasilnya satu hari yang sangat berpeluh tapi yang pelik nye kenapa tak kurus-kurus badan nie...miyahahahaha......

Ahad
9.00am - Save The Date Zaha + Zura
1pm - Tunggu client amik dvd kat FMS
2pm - bergerak ke rumah kak shida & Cik lee
5.00pm - Save The Date Adi + Etie [sorie u all's ktorng lmbt sampai]

Dan sampai ke mlm photo shoot dari kl sentral >> Klcc >> Pavillion >> then ke kl sentral semula ambik kereta... 2 hari yang penat melampau... tapi kita tak kan rasa penat dengan ape yang kita minat dan suka buat... SO jadi dua hari yang seronok dan Happy...

Dan bila dapat ucapan TERIMA KASIH dari si dia..ceiwahhh terima kasih kerana teman saya dua hari nie...hahaha even ade bergadoh-gadoh la jugak sebab kan penat punye pasal..[mima akan bad mood bila penat]

Penat jugak jadi PA ni..miyahahaha....yang best dapat kira duit je...hik3 [dasar mata duitan]

Alhamdullilah banyak menda yang dapat mima belajar....Hari sabtu banyak gambar hampehhh yang mima shoot...hari ahad ade lah peningkatan sikit.....hihihi

p/s: ade short video mima membebel skit....nti dah amik mima up kat lam blog yeah....stay tuned

ok,tata

Comments

Popular Posts