Kursus fotografi digital bersama Politeknik Sultan idris Shah

Hye,

Weekend aktiviti mesti penuh dengan kerja-kerja photography..... dalam tempoh belajar so ilmu yang dapat kita sedut sedut.....hehehe
1 SESSION
SABTU
15 Oktober 2011
Politeknik Sultan Idris Shah

Kali ni Fariz Muhazir dijemput oleh lecture politeknik sultan idris shah  as tukang cakap-cakap untuk mengajar photography...Alhamdullilah ada jugak yang nampak bakat Fariz [aicewahhh puji bf sendiri]

Apa yang dapat kali ni benda yang sangat basic coz belajar kenali ISO, kenali Shutter & kenali aperture...kalau bab TEORI, mima mmg out tido la jawapnye..... ZZZZzzzzzzz even bf sendiri yang dok pok pek pok pek.........

Mima dalam tempoh belajar photography.....nak set camera manual..anyway thanks FM coz bg camera :)

2 SESSION
AHAD
16 Oktober 2011
PUTRAJAYA
Second session di putrajaya pulak...bile semalam dah belajar teori hari ni praktikal pulak...so mane yang xde camera tu boleh la jadi model bidang terjun..hihihihi

macam marathon aroud d putrajaya pulak coz dari makamah punya bangunan then ke alamanda seterusnya ke masjid besi....

Gambar - gambar untuk mencuci mata....
Buat korang yang ado.... thanks yup luang masa ngan ABANG fariz tuk belajar camera ye lah mungkin ada yang BOSAN sebab tak de camera TAPI jangan buang MINAT kalau ada....kita semua pun masih belajar coz bidang ni sangat MELUAS.... caiyokkkkkk untuk ada sebiji  ye la sikit-sikit lame-lame jadi bukit....hehehe

owrite bye
see yeah till next entry

Comments

Popular Posts