“My Happiest Moment” with Olympus Pen

Hye korang,

Kali ni nak join contest nuffnang pulak.... kalau rasa nak join boleh lah clik sini....untuk maklumat lanjut....

Sekarang nak story pasal "my happiest moment"

Peristiwa yang sangat mengembirakan adalah apabila pergi ke majlis perkahwinan orang dan tangkap gambar hari bahagia mereka...

My boyfriends was a photographer so hampir setiap job wedding dia mima akan ikut and start to learn something about photography....

Setiap majlis perkahwinan ada bermacam-macam adat mengikut tempat, cara majlis berlangsung, tak lari juga masalah-masalah yang tak dapat dielakkan ketika majlis berlangsung dan apa yang dapat kita lihat adalah pada setiap majlis perkahwinan ialah perhimpunan antara saudara mara yang jauh dan dekat untuk meraikan hari bahagia bersama-sama....

Tak kurang juga ada yang masih mengamalkan gotong royong untuk majlis kenduri kahwin yang dikenali sebagai "Rewang" di sesetengah tempat.

Suasana Majlis kenduri kawin sangat-sangat meriah pada malam hari bila kanak-kanak bermain kejar-kejar dan ada yang menagis..macam-macam ragam diorang ni....

terlalu banyak perkara yang seronok antaranya bila kita dapat pergi ke pelbagai tempat dan belajar adat dan cara mereka....

Dan perkara lain adalah bila customer seronok melihat gambar-gambar yang cantik untuk mereka...

harapan saya untuk jadi seorang juru gambar pada masa akan datang...dan buat orang lain hapy dengan hasil kerja saya....
contest ini ditaja oleh OLYMPUS

see yeah till next entry
tata



Comments

Popular Posts