SAVE THE DATE || Firdaus + Aisyah

Hye korang,

Lokasi || Cyberjaya
Date || 22 Oktober 2011
Concept Pre Wedding || Simple picnic at Garden

2.00pm - Mima & Fariz out dari studio untuk misi mencari barang-barang tambahan untuk prop session save the date macam Botol + Bunga n Cup cakes....

4.00pm - kitorang dah sampai di Cyberjaya..sambi tunggu client Fariz duk gubah gubah bunga tangan...hehehe macam pompuan le awk ni...

Seterusnya.....

disebab kan sekarang nie mima dah ade camera so kali nie mima letak gambar-gambar mima je la ye...kalau nak tengok gambar-gambar fariz boleh lah ke facebook dia... search "fariz muhazir"

Korang nak tau 170 shoot mima amik tapi yang boleh guna hanya nie! huhuhu....banyak menda lagi nak kena belajar dan fahami serta dalami ye....

**pendapat korang ngan gambar ni??

ok tata

Comments

Popular Posts