Yeay Menang Contest lagi.....

Hye korang,


Alhamdullilah...... i menang lagi u alls.....hehe untuk contest yang pertama korang bleh la baca kat SINI [kalau nak bacalah kan kan]

Contest yang mima join nie contest magazine my rapid...so setiap beberapa bulan dorang akan keluarkan issuenye dan dalam tue ade lah ruangan uji minda....

Lagipun contest nye simple sangat dan tak rumit so mima pun join lah untuk mengisi masa lapang ku....lapang ke? miyahahahaha......

Peralatan yang diperlukan hanyalah OTAK dan sedikit kercerdasan fikiran....aiceiwahhhh... padahal senang je kan...aii naseb baik kut menang...

Then bila dapat call dari group comm dept "datang amik hadiah" melompat lompat pergi ambik hadiah... yeay saya menang voucher pizza.... i  like i like n i like....

Disebabkan permintaan mak hari tue ditangguhkan dua tiga bulan...heeee sori lah mak dapat belanja time ade voucher je.. :( daif sungguh.....

dikesempatan ini angkut semuanye ke pizza...voucher ade RM 50.00 je..selebihnya sila tambah sendiri lah yer...tak pe lah sekali sekala belanja family... hehehe yang tak ikut tu cube lagi thun depan eh eh......

ok tata

Comments

Popular Posts