FMS info - business wowan wanna be kununnye

Hye korang,

alhamdullilah dengan rezekinya... company FMS dah pun didaftarkan atas nama Fantastic Moment Studio dan pemiliknye FM..dalam masa yang sama Name card pun siap [setelah sekian lama order!!!] duhhhh!

tapi tak pe semua nya kita hadapi dengan senyuman...ade jugak beberapa orang photographer under FMS dan seperti sedia maklum mima lah ADMIN a.k.a FINANCE a.k.a PA kepada FMS.... setakat nie alhamdullilah jugak rezeki itu ada.

nia nak tunjuk name card mima sebenar eh.... aicehhhh proud to have ONE!
depan
belakang

amacam cantik tak? hehe di design kan oleh FM....thanks FM sebab printing kn untuk mima..yeah yeah....
lepas ni boleh lah cakap "This is my CARD" ahaks....

p/s: korang ade business card?? :)

Comments

Popular Posts