Happy bufday BAPAK

Hye korang,

Cuti raya kali ni ade agenda tersendiri,ceiwahhh agenda besar nye selebrate bufday bapak di JANDA BAIK! baik punye...hehehe

sebelum pergi ke JANDA BAIK mima duk search google sebab nak tengok lokasi JANDA BAIK....[erkkk harus ke huruf bsar???hahahaa] sebab BAIK PUNYE kan..

di sebabkan camera bersama-samaku adalah gambar "LOOK INTO MY EYE" heeeee korang nilai sendiri lah gambar2 tue ye sebab memang totally out.... macam selalu APEBENDA NI sayang?? har har har.......

nie dia rumah kecil kami....selesa memang selesa sebabnye tido tak payah pakai kipas memang sejuk dan sentiasa cool... as orang yang kena hidup dengan elektrik...rumah ni ade plug yang banyak...tak gado and tak berebut punye sume mima guna....
BUFDAY BOY! ahaks.....aley ley ley.....buat-buat tak pandang camera la tu.it okay bapak u captured!
ni baby yayikkk....sukenye dia main air dan ubatnye skng DOMAM! kesian baby yayik..... GEt Well Soon ye yayikk ebam ebam......
Kat sana kitorang jugak dibawak ke kebun bunga...agak sakai sebentar dapat tengok bunga - bunga dan mima dapat bunga FREE.....thanks thanks n thanks a lot Pak Lang coz bagi mima bunga as a prop..nti bunga mima tag kat page pak lang..heeeee
Aktiviti malam nye selebrate bufday bapak ler...potong-potong kek bersama-sama...tengok yayikkk pun nak potong jgk...aikkk bufday spe lak nie?
aktiviti mandi manda belah pagi nye sebelum pulang ke kuala lumpur....air kat sini super duper sejuk yak amat...berendam 10minit je dah mengigil alamatnye bye sungai... surrender i....mak boleh siap posing posing dalam air...alamak ai....nina lak dah PUCAT pun xmo naik....
 Gambar wajib setiap kali vacation is Family Photo [sila abai moyet dua ekor tu] ahaks.....kalau korang nak sangat-sangat rehatkan minda yang dekat dengan sekitar kl boleh lah ke janda baik [janda baik bukan kl tau!] tapi dekat dengan kl....dalam 1 jam lebih dah boleh sampai.... nampak number tu? kl berminat calling2 lah ye...

see yeah till next entry

Comments

Popular Posts