Cantik

Hye korang,

As seorang perempuan naluri korang mesti nak sentiasa kelihatan cantik ye dak? Dan bila selisih ngan perempuan yang kurus and tinggi mula la pasang niat b'diet bagai.

Dan selalunye diet tu hanyalah angan2 mat jenin yang x mampu di rialisasikan....hahahahaha....

Lepas tuh bila jumpe lagi pompuan kategori cantik mula lah pandang xmo kelip2..... Nak pulak time tu sebelah korang adelah bf korang....mesti korang jeling habis bf korang tu kan kan....kalau pakej siap bg cubit....

Tips tuk nampak cantik

*Kebersihan
*Wangi
*Makeup(say no to makeup 1inci)
*komunikasi(kalau boleh ckp secara lemah lembut...xmo kasar2)
*up to date maybe tapi tak perlu pun dedah2 coz nanti banyak lalat hingap...hehehe
*cara jalan haruslah tegak untuk keyakinan diri...

Dan lain2 haruslah dicantik kan dengan budi bahasa...orang kata kalau dalam cantik dah tentu luar nampak cantik....

See yeah till next entry

Comments

Popular Posts