Vintage concept untuk pre wedding | SAVE THE DATE

hye korang,


lokasi: putrajaya [again n again] muakkkk suda :)

tarikh 12.11.11 tarikh dah x special as 11.11.11 hehehe......tapi tak de masalah ape pun misi tetap diteruskan.


memandangkan 11.11.11 dah tentu2 fariz sibuk yak amat dengan event nikah siang di sg.buloh dan malam pulak event nikah di shah alam...memang jadi super photog lah awak ye..tak pe do what u love to do .rite bb


kan dah lari dari tajuk asal...ceritenye macam ni.ESOK kitorang ade 2 customer...taniah fariz coz menyusun jadual tanpe pengetahuan sy....last minute baru mima tau ade 2..huh! its ok naseb mima SUPER GIRL...ahaks prepared kan segala macam props untuk memeriahkan lagi suasana SAVE THE DATE....yang sedihnye.... last skali dorang just decide to pakai baju putih je....ahaks sedihhhhhh i....


ITS ok....even anda pakai putih mima pun dah siapkan beberapa barang tuk session ESOK....so dunt worry be HAPPY....


VINTAGE?

prop yang sesuai untuk vintage sepatutnya barang-barang lama...tapi mima xde pun barang2 lama...entah ape jd esok....tengok je lah ye....tapi kalau buleh nk gmbr2 macam nie...[curi kat google]

next nti mima update ape yang mima bawak untuk concept vintage tau tau tau...

bye korang

Comments

Popular Posts