Calon raja lawak

Hye korang,

Kadang kita tak expect pun ape tuhan rancang untuk masa depan kita... tapi mima nampak bakat korang...wakakakaka.......

Hampir putus urat urat saraf dalaman ni bila mereka bertiga duduk semeja dan beburak....haiyoooo...memang ade je yang tukang sambung dan seterusnya seterusnya.....

khairol + azizi

dorang berkumpul atas satu misi iaitu PHOTOGRAPHY..... wish a gud luck untuk korang bertiga ye... selalu hasilkan gambar the best so mima bleh jadi juri tetap untuk komen gambar-gambar korang...

ingat! banyak je orang nak jatuh kan kita bila tengok kita berjaya... so jangan pernah berputus asa...caiyukkkkkkk......

where FM???

FM tukang amik gambar......hehehe 
<3 u FM

ok see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts