Gaya.Mutu.Keunggulan

Hye korang,

Pergi shoot wedding pun nak smart2 sampai sanggup pegi shopping last minutes.... [nasib belikan tuk mima punye baju skali]hehehehe..............
Bukan apa as photographer kita juga sangat perlu smart untuk sedap mata orang lain memandang....mima pernah pergi wedding kawan mima..photographer dia...berkemeja,rambut panjang siap berpeluh peluh???? apakah?? adakah korang selesa memandang.........
Setakat ni kami akan pakai smart-smart nak buat macam tetamu yang datang je.... hehehe lagipun kerja perlukan gaya mutu keunggulan untuk lebih confident jumpa orang sekeliling....

**ikut saikologi.... 8saat pertama orang akan menilai kita so dalam masa 8saat jugak kita perlu impress orang dengan cara bercakap,senyum dan dah tentu perwatakan luaran kita...

hai x kn korang nak buat muka masam depan customer kan...

pe pun i like ur style la FM....

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts