Risiko couple dengan photographer

Hye korang,

saje nak kongsi pengalaman la kan kan kan.... tak pun berkongsi pendapat...betul atau tak tu penerimaa masing-masing la coz ni pengalaman diri sendiri...lain orang lain....ye dak?

Tajuk selalunya tak sama ngan entry sebab merepek lebih banyak dari fakta yang nak disebut untuk panjang kan entry...miyahaha yer lah selalu sangat buat entry pendek...

antara perkara-perkara yang mungkin saya[anda] hadapi bila couple dengan photog ['_']

# Hari minggu beliau akan dipenuhi dengan majlis kenduri kawin
# Kalau tak de kenduri kawin..ngadap edit album customer
# Kadar SMS dan Kadar Call akan sangat lah kurang[tengelam timbul]
# Banyak cakap pasal photography je...
# Jangan tekejut lah dok borak2 tibe-tibe senyap......tanye kenape? "sy tengah pikir kompo ni"....ayakkkk....
# Ni kalau ade lens dot dot dot f bla bla line kuning merah hijau baru leyh tido lena....

heis...banyak lagi sebenarnya tapi bila dah lama sangat dan selalu ikut FM pegi shoot sana sini...jumpa macam-macam jenis kenduri kawin dan paling seronok bila tengok dia happy sangat kalau customer pun puji-puji gambar....

dan bile dah ade camera sebiji....kite pulak yang shoot....bru lah rasa kepuasan itu hanya orang yang shoot tu je rasa dan bila dapat pujian...rasa bertanggunjawap nak buat lagi baik baik baik dan baik...

pe pun kebizian FM...mima paham[baik kannnnnnn]

tapi biasa lah yang namanya perempuan tu perlukan perhatian tau......ok khamis kite tengok wayang yeh..... [sebab tu lahhhhhhh i syg u lebih FM]

ok nanti update lagi.....

Comments

Popular Posts