SAVE THE DATE | kecik + sue [video version]

hye korang,

memang jarang lah nak update story kan... tak pe lepas ni akan selalu update [mcm ade yang baca].....

yang ni baru nak update pasal save the date dalam version video... video ni d shoot oleh FM...dan editing untuk video kali nie mima yang buat..hahaha nampak gile kuasa kan... mne tak nye kalau nak edit sampai bergaduh.hahaha excited nak ngedit nampak...

kire ni second save the date dalam version video.....permulaan ni banyak benda yang tak betul we just give a try...



amacam ok tak? bagi lah komen sikit untuk yang dah review video ni...baik or buruk komen nye tetap kami ambik as a cabaran yang mendatang [+ve thingking]

planning before shoot

#babak 1
>>Shoot detail kawasan [pokok]

#babak 2
>>Crite tentang pasangan [cara kenal,pe yang best antara satu sama lain]

#babak3
>>Movement [jalan pegang tangan sama-sama]

planning beria siap buat lukisan sekali...hahaha and akhirnye..........

ok lah see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts