Wedding day || Shahril + Syeera

Hye korang,


Minggu terakhir bulan 11 ada dua wedding.sabtu mima n FM ke bentong,Pahang dan isnin pulak shoot kat Dewan UTM untuk wedding abg shahril dan kak Syeera.

Abg Shahril ni satu office dengan mima... so memang kenal lah dengan pengantin nie... tapi tak da lah rapat sangat pun.kenal gitu2 je kat opis...anyways thanks to abg shahril n kak syeera coz percaya dengan perkhidmatan kami sediakan...ceiwaahhh

Dari proses SAVE the DATE >>> NIKAH >> SANDING >> and BERTANDANG semua nye under Fantastic Moment Studio...

Memandagkan hari isnin mima dapat semula my lil camera so untuk bertandang mima pun sebuk-sebuk untuk shoot...

dan ni hasilnya...

Setakat nie je gambar-gambar mima...lagipun tak banyak shoot...ape yang mima dapat belajar kali ni ialah...kita kena banyak try and eror then baru lah kan dapat best pic untuk digunakan...jangan terlalu sayang kan shutter anda untuk dapat gambar yang cantik

ok see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts