Cahaya OREN di save the date

hye korang,

Malam malam begini......mima ade je lagi kat studio duk asah bakat edit,susun pic customer & menganggu FM[harap tak kena marah arini]hahahahaha..........

aritu kitorang ade session photoshoot untuk save the date..so mima prepared lah sedikit props untuk customer...dan dia pun ade bawak sikit.....

yang si fariz lak hari tue terover excited sampai janji jumpe pukul 3..haiyooo panassssss lagi.sampai di lokasi kena tunggu sampai matahari turun sikit....

lama jugak lah tunggu then duk borak itu ini...mostly pasal phorography lah..macam biasa...

dan ini post malas..so non editing pic mima tarok..

lets pic talk on behalf cikmima



paham? paham? hee..........

1.pic tu nak tunjuk tanda & yang mima buat...miyahahaha mima kn creative![angkatbakul]
2.dipaksa duduk di tengah panas[sobsob]
3.kipas ni mima buat tau......untuk props kali nie..sweet kn
4. love this picture....

this is story behind the photoshoot session...


SAVE THE DATE
DOTE + DIDI
PUTRAJAYA
FOREVER LOVE

untuk yang nak tengok gambar dorang,pandai-pandai lah pegi cari facebook.... maleh den nak link link.....[bukan time kerajinanku]

okeyh korang....thnks for read my blog
see yeah till next entry
daaa

Comments

Popular Posts