Lawatan rasmi ke rumah bakal adik ipar

Hye korang,

Last weekend nye aktiviti...simple simple je...duk perapkan diri kat studio siapkan album menimbun... dengan pergi event bufday mira on saturday... ahad pulak buat lawatan rasmi...hehehe

Join family FM ke rumah M ...tapi fm tak ikut....sebab ade job event birthday..tak pe mima bleh jadi wakil...ye lah yang sulung kena bagi support kat adik adik...ye dak?

lokasi di si jangkang..kami pergi ber lima [mak, ayah, adik, mima ngan tukang bawak kereta a.k.a hero dalam cerita ni]

lawatan rasmi ni untuk sesi kenal kenal family bakal besan kirenye.. semua ok ok je lagipun M nie pun satu poli ngan mima just tak rapat...tapi kenal..bleh men kejar2 la kirenye.......huhuhu dan to me M ni ok orang nye..boleh masuk dalam keluarga..

WELCOME M to Muhazir's Family..sila sila buat mcm keluarga sendiri...hehe pe pun gud luck korang.harap ape yang dirancangkan berjalan lancar..

amin.

k bai.

Comments

Popular Posts