Hye reader's

hye korang,

dah lme tak update kan...sebab banyak kerja...banyak sangat....ramai orang cari..mcm penjenayah pulak kn?hahaha acualy banyak sangat nak update pasal customer....album banyak yang kena siapkan....hehehehe ngan banyak dvd nak kena burn, nak kene kemas data lam pc....banyak kan kerja...

huhu...nak update... FEB  15 keluaran untuk majalah remaja...kitorang masuk majalah...hik2.... kalau ade yang sempat nak beli pegi lah beli ye...ngeeeee

thiss week end mima duk bertapa di studio siapkan a lot of things tu pun banyak tak terkejar lagi..my dear Fm lak ke melaka shoot wedding Aishah + firdaus..

ok a shoot entry nak sambung buat keje....ok bai

Comments

Popular Posts