Remaja 15FEB | Cinta Sempurna Fariz + Mima

hye korang,


beli tak magazine remaja keluaran 15 feb? hehehe.....kalau ade lagi jual pegi la beli yea sebab ade story mima ngan fariz dalam tu.

Acualy ari tu ade ternampak kat page remaja.pastu mima pun terus lah tanya FM kalau mima boleh bagi story mima ni ke Remaja.

Once FM approve untuk tulis story mima pun tulis email n send to kak azza...a few day kak azza email lagi tanya gambar ade tak.

mima pun hantar lah gambar time raya ngan gambar masa tunang...hehehe menunggu dengan penuh kesabaran tp tak de la mengharap sangat tuk masuk majalah....

a few few few days later.......

"tau la masuk majalah" - FM yang dapat sms....kakakaka seriusly terkejut [POYO] than terus tanya majalah ape ni....buat2 tanya pulak ye dak... malam tu jugak kitorang pegi cari majalah sampai jumpa...hihihi dah jumpa majalah remaja.baca gelak....hadeiiiii....

ok tu je....

kalau nak tau story nye pinjam kat budak skolah dorang compom beli.untuk yg dah tua2 ni....mmg x la nk beli lg kn...dah x jiwa :)

Comments

Popular Posts