Specialist Maternity session photography

Hye korang,

Dah beberapa bulan ni mima dapat camera dari FM....Hurm kadang fikir mima memang tak de bakat...huhuhu lariiiiii nangis bawah bantal....then wat macam tak de apa2 jadi....pastu esok nye pasang niat baru untuk semangat shoot wedding.....hurm....

Haishhhh untuk komen dan bagi cadangan untuk gambar boleh la kowt....

Before this pun dah bagi tau FM yang mima tak berapa minat nak shoot wedding sebabmya benda ni terlalu laju untuk dikejar....kadang keadaan pun bukan nye sama setiap event....mencabar jugak kerjaya photog wedding ni...

Mungkin mima lebih minat untuk shoot menda yang lebih santai macam.maternity session or couple session.....owhhhhhhh kan syok....

Dan mungkin mima ade bakat tapi....bile tengok gambar2 FM....hurm....jauh ketinggalan....so jd down...hahahahaa...

Entahlah...ade bakat ke x nehhhh..konfius........

Dan mungkin mata nie lebih minat video......owhhhhh my tamak....

Ok bye

Comments

Popular Posts