Turun padang :)

Hye korang,

dikesempatan ini...ceiwahhh...merajinkan diri update blog...

nak story last week mima join family FM pergi kenduri sepupu FM dekat shah alam. untuk majlis nikah. hari rabu..hah pelik kan nikah rabu...

nikah rabu sebabnye date ganjil 29/2/2012 ye lah date 4tahun sekali...jimat kau jah! nak anyversri....hik3
dari kiri malin,mima ngan bella [adik ira dah terlindung] hahahaha......
ingat kan sampai lambat sebab balik dari opis FM amik mima dan terus ke selayang hantar album pastu bole buat drama kejap kunci tetingal dalam kereta...hadoiii.....

lepas tu kitorang ke studio siap2 ke rumah sedara FM tapi pejalanan kami bukan nye terus kena jugak singgah past album tu customer...

akhirnya sampai.......pastu start borak borak ngan mak andam wanna be "zabella touch" ngan malin...keh keh keh.....orang duk dengar khutbah nikah kt belakang duk cerita makeup ye bella........pe pun comei kan akak makeup malam tu...wahaaaaa

ok lah zassssss....

Comments

Popular Posts