wedding | latifi + Ani

hye korang,

last week mima n FM shoot di kuala selangor..

boleh pulak jumpe kawan poli ngan abgang yang same opis ngan mima....aiiiiiiii malu den.... FM lak ade kenal pakcik kepada pengantin..hahaha What the small world!
Pengantin kali nie adalah seorang cikgu n kontraktor :) mima pun tak penah jumpa tapi alhamdullilah dari hari first jumpa time shoot nikah pun memang dah okay.peneriman family pun sangatlah baik...TQ

mima ikut FM sambil belajar shoot... alhamdullilah jugak everyday im improve tau!

So berapa markah untuk gambar-gambar yang nie....hehehe....suke kan? mima pun suka bila ada yang improve...yeay......
Nota: as a photographer, bukan popular yang kami cari tapi untuk orang lain menghargai hasil seni kami...aicewahhhhhh..........ok jumpe entry lain...zassssss

Comments

Popular Posts