Out of studio

Hye korang,
assalamualaikum

mima sendiri tak ingat time bila kitaorang berjalan-jalan keluar masa ni.keluar pun sebab nak teman adik main ice skating...ikut kan aje lah...even dah rse diri ni bukan tahap nak main ice skating...walaupun seumur hidup tak penah main lain menda alah ni...heeeeee [sy asal dr kampung]
dalam 2 jam melayan adik.....si FM jatuh bedebuk 1 kali sebab mima buat..[maap] yang adik pulak masuk-masuk je kedebuk sekali dua kali last tiga kali..hehehee kesian adik abis basah baju...

and mima sentiasa dalam posisi selamat....hehehe.....
abis je terus pegi mencari ayah and mak.......ayah and mak siap gelak-gelak cakap mima punya gaya..keh keh keh....memang lawak la nak seimbangkan badan.

lepas tu ktorang turun ke bawah ade derma untuk magsa-mangsa perang...si FM pun derma la...iklas sambil dapat shoot ngan orang-orang star wars...mima siap menjerit sebab takut ngan colour merah tu...
happy and enjoy moment.

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts