"saya ada DSLR"

Maap gambar gelap....malas nak edit....oraite gambar ni semasa shoot sue +azril di jelai, negeri sembilan.. hari nikah nye mima teman FM shoot sambil kita pun shoot tapi gambar kita tak cantik malas nak up..sadis sangat rupenye.....

Then hari seterusnya radhi teman FM shoot...so mima bleh bersenang lenang di rumah buat kerja-kerja yang boleh di buat...

Wedding kali ni tak ada masalah...tapi penat macam biasalah kena menuggu lepas nikah ke malam berinai sebab kalau balik pun jauh nak datang balik so FM pikir better tunggu dari balik ke pilah...

Banyak cabaran pulak sekarang ni bila memasing nak tunjuk teror ada DSLR masing-masing...kadang tolong la beragak sikit jangan sampai ganggu tugas photog yang dah dibayar beribu ribu ni..kesian lah kat pengantin nanti gambar dorang mcm hape je pulak sebab sebab sikat korang yang penting diri.....to me sangat MENGGANGGU...tapi to FM sume tu normal la...[ishhh mane boleh]

Pe pun hadapi dengan senyuman sebab kita cuba yang terbaik untuk customer....

^tq sudi baca


Comments

Popular Posts