WEDDING/BRANDING/BIRHTDAY badge button are open for ORDER

hye korang,

Blog syok sndiri ni lagi skali post entry selepas sekian lama tak ngadap...bz okay.... bukan ape bila dah ade studio and job sana job sini...album menimbun nak kena setelkan....lagi kan nak kena intertain customer...kena GEBANG sana GEBANG sini [haruslahhhhhh gebang]......

ok kali ni mima nak bgtau yang mima ade jual badge button sesuai untuk mana2 event atau branding atau suka hati korang nak custom own badge ngan pakwe2 ke...hehehehe

buat masa sekarang ni mima ade limit design but akan datang akan diperbanyak kan yup....

pe pun need support from u all.

tq

Comments

Popular Posts