6 bulan to go..

hye korang,
assalamualaikum
Pelamin Anganku [bahahaha]
Tinggal 6 bulan lagi untuk our BIG DAY. dan sadisnya baru nak start cari vendor. duk nasihat orang booking awal tuk wedding. diri sendiri yang berciciran...

so start sekarang, nak mula gadoh gadoh ngan FM untuk decide everything yang berkenaan wedding.

smalam je baru plan buat pelamin dah sampai sentap-sentap(mima yang kuat sentap)te heeee.... kitorang plan to DIY all the things yang boleh DIY... hope la ape yang dirancang ni berjalan lancar hendaknya.

Mula lah nak gedik entry kawen kawen

Antara menda-menda yang nak di selesaikan Photographer, Katering, Costing barang yang nak beli, PELAMIN, kad kawen, doorgift,barang hantaran,makeup,baju,kompang, DJ...maybe banyak lagi yang tak berlist lagi ni....[risau]

** kitorang nak jual ipad 1 sesiapa yang berminat bleh la call fm 0133909058.

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts