Cerita yang dah basi - Postwedd azreen & nikmah

hye korang,
assalamualaikum
Mula-mula dulu nak say taniah sebab dah berkahwin [cite dah Lme ni] semoga ikatan hubungan yang tebina ni berkekalan selamanya.. gaduh2 tu normal la kn...

untuk client yang tak nak pre wedding kt akan buat ke post wedding [pkaje promo 2012]... untuk diorang ni.dorang pilih post wedding. memula sampai ke klanang hujan.macam tak ada harapan nak shoot.sampai je sana ktorang pegi makan dulu..tgu reda dan boleh redah ktorng bergerak ke lokasi kejadian...
ramai lagi tanye ape funtion postwedding. untuk buat tambah koleksi je :) ehh bleh ke mcm tu..heeeee
ok lah tu je

*untuk sebarang pertanyaan mengenai photography Fantastic moment studio bole call/sms/whatapps 0133909058 [fariz] /0192055483 [mima] - wedding/potraiture/family/baby/kids/any event

Comments

Popular Posts