Day1: Hari pertama ku.....ceiwahhh

Hye
Assalamualaikum,

Isnin tak pergi studio pun sebab weekend dah ade di subang.Hari selasa semangat baru untuk pergi kerja.ye lah dah bekerja sendiri ni.kalau ko buat sale maka duit masuk mencurah curah ke ladang gandum dan pop menjadi koko crunch.....hehehehe

untuk pejalanan ke studio pulak dariPantai Dalam ke LRT Universiti [rm1.00] lepas tu tukar bus LRT Universiti ke Rest Arafah [rm2.50]. memang nampak susah...tapi semua dekat2 je...yang susah bila jalan bus ni berpusing2 membuat kan kadang mengantuk nak sampai ke destinasi

Hari ni kat studio just burn dvd dan betulkan layout album wedding client... mash tai ada schedule untuk bust kerja.nanti kt akan bust dan ken a are target untuk setiap minggu..

ok la tu je update by today

tq sudi baca

Comments

Popular Posts