FMS: edit album customer shue+azrul

Hye korang
assalamualaikum


Memalam lepas time kerja mima duk ngadap la pulak album client... disebabkan part time jadi tak sempat nak siapkan banyak-banyak. Kalau FM tak ambik mima ke studio.mima akan buat gune PC asal boleh mima kat rumah ni je..tapi biasa la loading laptop ni kadang tak support pun...heeeee

kite kenalah REDHO...heeeeeee bersyukur dengan ape yang ado..sape nak beli laptop ni..nak jual {habis sume menda nak jual] teheeeee........

album shue tak susah pun nak buat, cume masa kadang tak mengizikan nak progress cepat..al maklum la part time job[ehhh mention banyak kali pulak]

album ni pun dah siap just nak finalize pastu nak tunjuk kat boss FM, Kalau boss cakap ok bleh printing memang esok jugak terus pegi printing and boleh progress album next and next...customer ku yang lain-lain harap bersabar menunggu giliran tau....

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts