KL Instagram Outing 1

Hye korang,
Assalamualaikum,

Hari Ahad yang lepas we all turun untuk outing #klinstagramouting.... alkisah  bermula jouney dari kl sentral lepas tu ke area kl>> bukit bintang>> dan habis di pavillion..

tujuan outing instagram ni untuk menajamkan mata untuk shoot combo street...sambil santai2 dan sessi kenal antara satu sama lain...ye lah sekarang ni bila outing je semua kena bawak DSLR masing-masing macam tunjuk sapa paling hebat pulak kan....

So this outing sangat2 best sebab semua just pakai Iphone + Perkhidmatan Awam +  Instagram apps...agak2 kalau ade instagram 2 ade tak nak join reramai? hehehe

Mintak maap sangat mima n fariz sampai lambat sebab fariz ade hal yang nak di uruskan hari ahad tu...tapi kitorang sampai jugakk kan...dengan perjalanan berliku liku....hahahaha

Photo instag yang mima shoot ari tu
reflection #klinstagramouting
building #klinstagramouting
♥ bff for ever
fms its here #klinstagramouting
one step two step #klinstagramouting
menuju ke bukit bintang.... 
jejalan. #klinstagramouting
klasik #klinstagramouting
x section

Ini je lah yang mima shoot..sangat tak berseni kan... tak pe yang penting kt enjoyy....yihaaaa.....dan part paling best bila ade video untuk kitorang KLIO....... jumpa KLIO2...cant wait....

This outing organize by: LookitLove Photography
Video By: Oh Dawie

Tq sudi baca

Comments

Popular Posts