the wedding

hye korang
assalamualaikum

fm cuti today... yeay sebab nak bertolak ke melaka.. ade shoot wedding this weekend. hari jumaat yang indah kena pulak pergi ambik banner n guestbook order by pengantin..

petang ade 5 persalinan. ingatkan ikut nk kna jd second photog... tapi fm dah jual mima punye flash... sebab mima pun dah lme x shoot...

lepas habis persalinan kitorang gerak ke rumah wan untuk drop brg.... pasti datang balik ke rumah pengantin...

hari ni mima just jadi si penunggu setia...

ps: kadang x pham ngan makcik makcik. perlu ke tanye kenape kepala senget or dia buat2 senget ke... eh x kn la buat2.... berjam2 pulak nk buat?

ape2 je la sikit pun tak gugat hubugan kitaorang. its normal.

tq sudi baca

Comments

Popular Posts